Merken van Arte d' Oro Sieraden

 Unieke ontwerpen, ontwerp uw eigen sieraad

 Wij hebben een grote collectie handgemaakte sieraden in zowel 14 karaat goud als in het   platina. Op verzoek kan Alex ook de sieraden in 18 karaat goud uitvoeren. We werken in   geelgoud, witgoud, roodgoud, roségoud en sinds kort ook in 19 karaats witgoud. Bij deze   legering is het witgoud ook echt wit van kleur.

 Collectie sieraden

 We voeren in ons assortiment verlovingsringen, trouwringen, traditionele trouwringen,     gouden ringen eventueel met diamanten of kleurstenen, hangers, colliers, armbanden,   herensieraden, oorsieraden, gedenk/rouwsieraden en sieraden met parels.

 Vooral de sieraden met kleurstenen zijn erg bijzonder. We zoeken eerst naar mooie   kleurstenen en bedenken daarna wat het sieraad daaromheen kan worden. Het spreekt voor   zich dat het dan ook vaak echt unieke stukken zijn.

 Het sieraad

 Het sieraad nog niet gevonden? Uwsieraad, uw sieraden laten ontwerpen/maken door   meester goudsmid-edelsmid Alex Vermeulen van Arte d' Oro Sieraden in Nijmegen,   Gelderland. 

 Onze eigen collectie handgemaakt gouden en platina sieraden, is aangevuld met bijzondere   sieraden van diverse collega's. Wij zijn dealer van de sieraden van collega's goudsmeden-   edelsmeden nl. van Cardillac, Vincent van Hees, Swivel by Pur en Schmuckwerk.

 Swivel by Pur

 We hebben een grote collectie edelstalen ringen, hangers en oorsieraden van het duitse   merk Swivel by  Pur in diverse kleuren en vormen. Pur is door meneer Lingenbrinck   opgericht in 1983 en is  een familie bedrijf. Ze zijn begonnen met het vervaardigen van   sieraden in het goud en platina. In 2004 is het idee ontstaan van het variabele   ringensysteem welke ze de naam Swivel hebben gegeven. Deze ringen zijn gemaakt van   een edelstalen basis, waar een kogellager met een ringenkop tussen wordt geklemd.   Swivel  heeft tientallen verschillende modellen van ringen uitgevoerd met syntheses van   spinell of korund, in goud of zilver. In de loop der jaren is de collectie uitgebreid met   oorstekers, oorhangers en hangers met colliers. 

 CARDILLAC 

 De Arnhemse edelsmeden Paul en Carla Steenbrink hebben aan hun mooie stijlvolle   handgemaakte sieraden de merknaam Cardillac gekoppeld. Het merk Cardillac maakt mooie   vooral gematteerde sieraden, in het goud of platina met en zonder diamanten en zijn al in   1988 met hun bedrijf begonnen.

 VINCENT VAN HEES

 Vincent van Hees werkt sinds 1990 samen met zijn vrouw Christian Kersten. De naam van   Vincent van Hees is de merknaam van hun sieradenlijn geworden. Het merk Vincent van   Hees wordt steeds bekender door zijn mooie en aparte trouwringen collectie, een goede   aanvulling op onze eigen collectie trouwringen. Daarbuiten maken zij erg mooie en   draagbare sieraden in het goud en platina, vooral met een matgouden afwerking.

 SCHMUCKWERK

 De duitse edelsmeden van Schmuckwerk maakt veel eigentijdse sieraden met parels, in 18   karaat geelgoud, witgoud, roodgoud of edelstaal. 
 Bijzonder originele juweeltjes, vaak ook als huwelijkscadeau voor de bruid omdat zij veel   werken met sieraden met parels.
 Maar zeker ook daarna erg goed te dragen.